Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,73 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 150,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Banánová zmrzlina II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/An21
Moje poznámka
Banánová zmrzlina II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/An21
Nejnovější recepty
Domácí bylinkové tagliatelle
Přidáno před 6 hodinami
Turecká vejce
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Špagety s kuřecím masem a bazalkovým pestem
Přidáno 4. 4. 2025 14:04
Segedín z trouby
Přidáno 4. 4. 2025 11:18
Měkké banánové sušenky
Přidáno 4. 4. 2025 09:42
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Luxusní a rychlý makovník
MirkaTioka před 11 minutami
Tacos s mletým masem
Nelinka2013 před 1 hodinou
Znojemská omáčka s vepřovým masem
KuchtaBuchta před 1 hodinou
Bábovka Ing. Petr
Tystynka před 1 hodinou
Pečené brambory se smaženou cibulí a sýrem
Tystynka před 1 hodinou
Pečený losos v alobalu
vanilj před 2 hodinami
Houskové knedlíky
Efka17 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaGrabmylerova před 4 hodinami
Bramborové knedlíky plněné špenátem a uzeným
Kava 2 před 4 hodinami
Tématické fráze:
banánová zmrzlina,
zmrzlina recept,
bananova zmrzlina recept,
banánová zmrzlina se smetanou,
recept na zmrzlinu,
jak vyrobit zmrzlinu,
výroba banánové zmrzliny,
jak vyrobit banánovou zmrzlinu,
zmrzlina recepty,
recepty zmrzlina,
recepty na zmrzlinu,
zmrzlina ze zmrzlinovače,
banánová zmrzlina bez zmrzlinovače,
recepty do zmrzlinovače,
banánová zmzlina,
recept na bananovou zmrzlinu,
recept zmrzlina,
jak vyrobit domácí zmrzlinu,
recepty na zmrzliny,
banánová zmrzlina ze zmrzlinovače
Suroviny:
smetana,
kefír,
cukr,
banán,
šťáva citronová
Komentáře (7)