Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 183 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,55 g |
Tuky | 53,36 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 577 mg |
Sodík | 269 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 79,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapří kousky ve vinném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7V1
Moje poznámka
Kapří kousky ve vinném těstíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M7V1
Nejnovější recepty
Pomazánka z medvědího česneku
Přidáno před 22 minutami
Hovězí kližka na česneku
Přidáno před 3 hodinami
Cikánský řízek z vepřového masa
Přidáno před 3 hodinami
Uzené maso s jednoduchou šípkovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Špenátové karbanátky s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Aspiková vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závitky z mletého masa, plněné uzeninou, syrečkem a paprikou
Alena445 před 32 minutami
Vepřová pečeně na minutku
Mane22 před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
trdlo před 4 hodinami
Pohankové karbanátky se sýrem
el.mencl před 5 hodinami
Čevapčiči III
el.mencl před 5 hodinami
Pomazánka z červené čočky
Mari20 před 6 hodinami
Těstoviny "Mac&cheese" s brokolicí
pavlina.simr před 7 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Kaill před 8 hodinami
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 17 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 18 hodinami
Tématické fráze:
vinné těstíčko,
kapr v těstíčku,
ryba ve vínnem těstíčku,
candát v těstíčku z vína,
babicovy dobroty kapr v těstíčku,
štika ve vinném těstíčku,
kapří hranolky v sýrovém těstíčku,
kapří hranolky ve viném těstíčku,
vinnem těstíčku,
ryba s kůží v těstíčku,
ryba smažená ve vinném těstíčku,
jak udělat těsto na kapri,
cukete ve vinném těstíčku,
kapr v těstíčku,
vinné testicko na rybu,
těstíčko z vína,
smažené kapří kousky
Suroviny:
kapr,
mouka hladká,
víno bílé,
máslo,
vejce,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (10)