Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Dančí kýta na smetaně s karlovarským knedlíkem
Přidáno před 2 hodinami
Plněné těstoviny se špenátem
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky na cibuli s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Vajíčková pomazánka se sýrem
Přidáno 21. 4. 2025 08:02
Barevná ďábelská vajíčka
Přidáno 21. 4. 2025 05:00
Boží milosti
Přidáno 20. 4. 2025 17:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá vajíčková pomazánka
TerezaD před 40 minutami
Pohankové bramboráky
A1oisie před 1 hodinou
Nejrychlejší tvarohový koláč
Marketa_226 před 1 hodinou
Velikonoční vajíčka pro koledníky
iveta.kroul před 3 hodinami
Sýrová omáčka s listovým špenátem a kuřecím masem
miklve před 16 hodinami
Závin z jogurtového těsta
miklve před 16 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
miklve před 16 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
miklve před 16 hodinami
Květákový nákyp s hráškem
miklve před 16 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
miklve před 17 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (25)