Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
Přidáno před 2 hodinami
Ovocné želé kopečky
Přidáno před 3 hodinami
Hrušky zapečené s medem a ořechy
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s krouceným okrajem
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky z listového těsta s malinami a borůvkami
Přidáno před 3 hodinami
Jarní salát s raným zelím
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá mexická pánev s vegan mletým
jumano před 25 minutami
Chlebíčky s pomazánkou s tuňákem
Sahula před 1 hodinou
Uherská krkovice
Sahula před 1 hodinou
Hovězí uherský guláš z trouby
Sahula před 1 hodinou
Vepřová panenka ve slanině
Flakpanzer před 2 hodinami
Ořechový / kokosový beránek z jogurtového těsta
Marfiska před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
vakl1 před 3 hodinami
Bramboračka č. 3
vakl1 před 3 hodinami
Tagliatelle se špenátem a kuřecím masem
Jasminka4 před 4 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Bretik před 5 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (25)