Postup přípravy
Krok 1: Okurky oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na centimetrové měsíčky. Na másle zpěníme cibuli se slaninou, přidáme pokrájené houby, chvilku dusíme a pak vložíme i okurky. Osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 2: Nakonec vmícháme smetanový sýr, který necháme rozpustit, a nasekaný kopr.
Zveřejněno 31. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Moje poznámka
Dušené okurky s liškami a křemenáči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DwO6
Nejnovější recepty
Barevná vajíčka
Přidáno před 36 minutami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 52 minutami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Plněná jehněčí roláda
Přidáno před 4 hodinami
Domácí těsto kataifi
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šlehačkový beránek
Petule123 před 6 minutami
Čevabčiči do trouby
Terenees před 1 hodinou
Bramborový guláš - buřtguláš
MonkaF před 1 hodinou
Jednoduché vynikající langoše
Bretik před 2 hodinami
Aljašská treska se smetanou
terezaST před 2 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova před 2 hodinami
Luxusně nadýchaný velikonoční mazanec (Svěceník)
Pettyna před 2 hodinami
Velikonoční mazanec
Mili5 před 3 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Eva1mamina před 3 hodinami
Tématické fráze:
kremenaci,
jak vypadá hřib křemenáč,
dušené hřiby do mražáku,
kdy sbirat okurky,
hřiby dušené,
křemenáče na víně recept,
salatovka mrazak,
recepty z okurky salátovky,
namalovat okurku,
co s křemenáči,
lišky vmrazáku,
naco je nejlepsi houba křemenáč,
křemenáč nakládaný,
nakládané křemenáče,
naco jsou dobre bazalkove seminka,
dusene hriby s okurkami,
lišky do mrazaku,
naco použít hovězí váleček,
hřib křemenáč,
okurký hadovky
Suroviny:
okurka čerstvá,
houby lišky,
houby křemenáči,
cibule,
slanina,
sýr smetanový,
máslo,
kopr,
sůl,
pepř
Komentáře (25)