Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 888 kJ / 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,94 g |
Tuky | 14,00 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 38,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra restovaná s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwjy
Moje poznámka
Vepřová játra restovaná s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dwjy
Nejnovější recepty
Roláda s kopřivami
Přidáno před 1 hodinou
Pletýnky s čokoládou a kávou
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová svačinka
Přidáno před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a broskvemi
Přidáno před 5 hodinami
Piškotový beránek II
Přidáno před 16 hodinami
Jidášky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česnekové trojúhelníky
Rejpalka před 24 minutami
Čokoládový pohár s mascarpone
Mariis před 31 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Zuzkamo před 1 hodinou
Sypaný jablkový koláč
lacoji před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
jestedka před 1 hodinou
Pečené medvědí brambory
trdlo před 4 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
ricci před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
GabKe před 4 hodinami
Kuřecí maso na kari s kokosovým mlékem a rýží
mafinka888 před 4 hodinami
Biskupský beránek - opravdový biskupák
Misa_opo před 4 hodinami
Tématické fráze:
restovaná játra,
restovaná játra na cibulce,
restovaná vepřová játra na cibulce,
vepřová játra jako minutka restovaná,
restovane játra,
restovaná játra recept,
recept na restované játra,
recept na restovaná játra,
veprove jatra,
játra vepřová,
játra restovaná,
restovaný jatra,
restovana cibule,
recept restovana jatra,
restované hovězí játra na cibulce,
vepřová játra,
recepty restovana jatra,
restované játra na cibulce,
vepřová jatra na cibulce,
restovaná hovězí játra
Suroviny:
játra vepřová,
cibule,
pepř mletý,
olej,
sůl
Komentáře (10)