Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 936 kJ / 1 658 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,71 g |
Tuky | 125,97 g |
Vláknina | 9,09 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,83 g |
Sacharidy | 20,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na nudličky a z ostatních surovin, uděláme marinádu, do které maso naložíme na 24 hodin a dáme do chladu (Hradišťanku nepřimícháváme, použijeme až na druhý den).
Krok 2: Pak si rozpálíme trochu oleje a na něj vložíme maso a restujeme ze všech stran, až pustí šťávu. Přidáme Hradišťanku i s nálevem, cibulky a okurky z ní pokrájíme na menší kousky a použijeme, pokud máme rádi hodně ostré i feferon (je v Hradišťance).
Krok 3: Dusíme doměkka, pokud je třeba zahustíme trochou kečupu, nebo hořčicí Podáváme s chlebem, rýží, hranolkami, kroketami, každý podle své chuti.
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Moje poznámka
Tankistův ďábelský šleh
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ElBm
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 4 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 20 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohové tiramisu
3M_BOYKA před 32 minutami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 2 hodinami
Koka sušenky
faluska před 3 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 5 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 5 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 8 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 17 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 21 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 22 hodinami
Tématické fráze:
ďábelské maso,
restaurace hradištanka,
ďábelský dort,
tatův šleh,
dabelsky sleh-recepty,
veprový sleh,
šleh z kýty,
ďábelský vepřový šleh,
pridame hradišťanku,
valentino dort recept,
recept na katúv šleh,
katův šleh recept,
šleh recept,
dabelske veprove maso,
www:ďábelský šleh,
ďábelský řízek,
ďábelské maso s rýží,
dabelskyslech,
dabalsky dort recept,
hradišťanka s veprovym masem
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
pepř,
hořčice,
omáčka čertovská,
koření grilovací,
sůl,
olej chili,
vegeta,
olej,
česnek,
směs zeleninová hradišťanka
Komentáře (9)