Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 234 kJ / 56 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| Tuky | 0,75 g |
| Vláknina | 4,33 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 90 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 9,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Moje poznámka
Vepřová roládka s rýží a osmaženou cibulkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jA3P
Nejnovější recepty
Opilcův kapr
Přidáno před 3 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 19 minutami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 47 minutami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 49 minutami
Medovníkové koule
Dechtochema před 51 minutami
Americké čokoládové krinkles
Dechtochema před 51 minutami
Škvarkové pagáče
Dechtochema před 52 minutami
Debrecínský guláš II
Fitulka před 1 hodinou
Domácí vánočka
Stellinkaa před 2 hodinami
Vánočka III
SenBri před 2 hodinami
Sýrové pečivo k posezení
Panova před 2 hodinami
Tématické fráze:
veprova roladka,
ryže s cibulí,
vepřové s rýží,
roláda s rýží,
závitky z bůčku z pořadu prostřeno,
jak osmažit cibulku,
ladův bůček,
rýže na cibuli,
vepřova rolada s riži,
vepřova rolada,
hovězí rolada s riži,
recepty rolada z veprove kyty priloha ryze,
varěná rýže s cibulkou,
vepřové s rýží v troubě,
jak osmažit cibulku do křupava,
veprova pecene s rizi,
roláda s cibulí podle jany remkové,
jak osmažit cibulku do křupava?,
vepřová rolada prostřeno,
česke jednoduche recepty z vepřove plece
Suroviny:
plec vepřová,
rýže,
cibulka,
cibule,
pepř,
sůl,
masox,
olej,
mouka hladká
Komentáře (22)
máte pravdu .. teď už to není jen o vaření, ale o otm, jak se ty lidi vzájemně shazují ... a kritizují jenom sami sebe - osobnost, a ne to, co uvaří ...
moc dobré je nasypat na maso s rýží a cibulí ještě sušené houby, pouze namočené, ne tepelně zpracované a teprve poté sbalit do roládky.
Jinak jo je to tuctový, ale dobrý
Při tom tohle není vůbec špatné jídlo, naopak
Jani za hezký recept díky a bodík je jistý
cathleen: Já jem zkusila tu šťávu, nevím proč, ale neměla chybu. Opravdu to i krásně vonělo. Jen jsem popravdě nezaregistrovala, jestli ta rýže měla být vařená, nebo syrová