Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 771 kJ / 2 574 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,03 g |
Tuky | 123,50 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 605 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 107,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBB
Moje poznámka
Vepřové v marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRBB
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 2 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 17 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 19 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec
VeraStranska před 9 minutami
Segedínský guláš
Dasa89 před 14 minutami
Klasický ruský boršč
Dasa89 před 15 minutami
Nádivka velikonoční
AnulkaB před 24 minutami
Rychlé nekynuté koblížky
lenka adamcova před 1 hodinou
Velikonoční mazanec
manina před 1 hodinou
Americké kotlety
evikju před 1 hodinou
Chlebové bagety
1Jirina před 2 hodinami
Anglické palačinky
káťa před 3 hodinami
Jedničkové rybí filé
cookamater před 3 hodinami
Tématické fráze:
marináda na vepřovou krkovičku,
marináda na vepřové maso,
marináda na vepřovou panenku,
marináda na krkovici,
marinády na vepřovou krkovici,
marinada na veprovou krkovici,
marináda na krkovičku,
marinada na steaky z krkovice,
vepřová panenka recepty v marinádě,
marinada na panenku,
marinady na veprove maso,
krkovička pro vítanou návštěvu,
marináda krkovice,
vepřová plec v marinádě,
marinády na krkovici,
krkovice marináda,
marináda na vepřové na grilování recepty,
marináda na vepřovou plec,
veprova krkovice v marinade,
krkovicka v marinade
Suroviny:
krkovice vepřová,
olej,
šťáva citronová,
víno bílé,
hořčice plnotučná,
med,
sůl,
maso uzené,
sýr,
žampióny
Komentáře (10)