Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tortily plněné masovou směsí

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

misza misza

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí maso nakrájíme na kousky a naložíme do koření (olej, gyros, kari, grilovací koření), anglickou slaninu nakrájíme na proužky . Krok 2: Na oleji zpěníme cibulku nakrájenou na proužky, přidáme maso a anglickou slaninu. Až je maso hotové, přidáme vejce a krátce mícháme. Krok 3: Poté zalijeme kečupem (kdo má rád ostřejší může použít trochu chilli omáčky) a zasypeme sýrem nastrouhaným na hrubém struhadle. Promícháme a odstavíme. Krok 4: Tortilové placky pomažeme hořčicí a jemně kečupem. Krok 5: Poklademe na ně masovou směs a zatočíme. Přichytneme si je párátky, ať se nám nerozmotají. Krok 6: Necháme krátce zapéct v troubě.

Zveřejněno 5. 2. 2010

Poznámka autorky misza

Podáváme s hranolky, zeleninovým salátem nebo zeleninou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOD3

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mOD3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Mohu se zeptat, jak dlouho to maso má být naloženo v tom koření? Jestli je to fuk, prostě jen promíchat anebo nějakou určitou časovou dobu?

V gastronomii jsem fakt amatér :-( a jaksi ještě nemám odhad. Nešli by prosím přidat i mnžství surovin :-? děkuju :yes:

a mně se to líbí:-p...kečup i hořčici používám při vaření často a nemyslím, že by rodina kulinářsky trpěla ;-)
joooo, není recept ten, aby se zalíbil lidem všem...:-D

100 lidí 100 chutí;-)

kečup a horčice do správné kuchyně nepatří, už to mě odradilo. A nakonec hranolky k tortile?No f.j:-//

Ta první fotka je jak z katalogu a vůbec celý recept se mi moc líbí...:-p:yes:

:yes::-p

Tématické fráze:
plněné tortily, tortilla s kuřecí směsí, tortila s kuřecí směsí, kuřecí směs v tortile, gyros v tortile, kuřecí gyros v tortile, kuřecí směs do tortily, tortily, tortyli, gyros v tortile recept, tortili, kuřecí maso v tortile, kureci směs do tortil, plnění tortily, plnene tortili, recept na plněné tortily, masová tortila, maso v tortile, tortila recept, maso do tortily

Suroviny:
tortilla, maso kuřecí, slanina anglická, koření pizza, vejce, cibule, kečup sladký, sýr tvrdý

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu