Suroviny
Porce: plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 770 kJ / 4 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,18 g |
Tuky | 190,72 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 509,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Moje poznámka
Broskvové potěšení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ypVW
Nejnovější recepty
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pirohy z plundrového těsta plněné uzeným masem
Přidáno před 10 hodinami
Hamburgery s „fejkovým” trhaným masem
Přidáno před 12 hodinami
Čokoládový fondant
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Třená staročeská bábovka
Přidáno 28. 4. 2025 18:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vietnamská pánev s vepřovým masem
Sahula před 5 hodinami
Banánová bábovka
Ketynna před 6 hodinami
Chřest (nejen) s vejcem
Oskeruska před 7 hodinami
Šunkofleky
Sabiii před 10 hodinami
Vtipná majonéza-tatarka "fofrem"
Sabiii před 10 hodinami
Můj segedínský guláš
radekfiala před 11 hodinami
Červená řepa nakládaná a extra voňavá
Ernest_Bago před 11 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
pokorny.iv@email.cz před 12 hodinami
Pampeliškový med
pavlina.smrzova@seznam.cz před 12 hodinami
Nepečený jablečný dort
masarykoele před 12 hodinami
Tématické fráze:
broskvový koláč z čerstvých broskví,
recepty z čerstvých broskví,
buchta z čerstvých broskví,
broskvové řezy s čerstvých broskví,
koláč z čerstvých broskví,
řezy z čerstvých broskví,
broskvove poteseni,
broskvové řezy z čerstvých broskví,
broskvové recepty,
čerstvé broskve,
hrnkové potěšení,
moučník z čerstvých broskví,
broskvová buchta s drobenkou,
čerstvé broskve recepty,
pečeme z čerstvých broskví,
moucnik z broskvi,
moučníky z broskví,
kolac s čerstvých broskvi,
buchta s cerstvych broskvi,
broskvovou kolac
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr krystal,
olej,
mléko,
prášek do pečiva,
vejce,
cukr krystal,
máslo,
cukr krystal,
mouka hrubá
Komentáře (10)
Bibulko,nechceš tu 2.fotku jako hlavní
přes tu krásnou velikou broskev není ten moučník skoro vidět