Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Venku se pomalu otepluje a s přicházejícím létem ruku v ruce přichází i grilovací sezona. Pokud holdujete rybám, pak neotálejte a připravte lahodného pstruha, krásně vonícího po česneku. Maso ze pstruha je jemné a kvalitní.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 230 kJ / 294 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,18 g |
| Tuky | 15,11 g |
| Vláknina | 3,92 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 14,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jq3
Moje poznámka
Jihočeský pstruh na grilu i v troubě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1jq3
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 13 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 33 minutami
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
jak připravit pstruha,
grilovaný pstruh na grilu,
příprava pstruha,
grilovaný pstruh recepty na grilu a,
jak upéct pstruha,
pstruzi na grilu,
recept pstruh,
grilování pstruha,
pstruh recept,
pstruh recepty,
grilování pstruha na kontaktnim grilu,
pstruh na roštu,
jak grilovat pstruha,
pstruh priprava,
příprava pstruhů,
grilování pstruhů,
pstruh,
ryba v troubě,
grilování v troubě,
recepty pstruh
Suroviny:
pstruh,
česnek,
pórek,
sýr eidam,
šťáva citronová,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)
Máte naprostou pravdu, vždyť někteří rádoby chytráci devalvujou jedinečné pokrmy takovýma kravinama, cpou ho všude i tam, kde naprosto nemá co dělat, jen aby byli zajímaví.
Bylo to výborné.
Fotku dodám někdy příště. Určitě jsme neměli naposledy.