Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 564 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 14,85 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Moje poznámka
Pečené brambory s vepřovým masem a moravankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BgmW
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 34 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
pečené brambory s masem,
veprove maso na moravance,
pecene brambory,
zapečené brambory s moravankou,
maso na moravance,
brambory pečené s masem v alobalu,
maso s moravankou,
francouzské brambory s moravankou,
vepřové na moravance,
brambory pečené s masem,
pečené maso s bramborem,
vepřová pečeně s bramborem,
pečené maso na moravance,
pečené maso s brambory,
maso pečené v alobalu,
pečené maso recepty,
pečené brambory recept,
kotlety s moravankou,
zapečené maso s moravankou,
recepty s moravankou
Suroviny:
sádlo,
brambory,
kmín celý,
moravanka,
maso vepřové,
cibule,
hořčice,
kečup sladký,
sůl,
pepř,
máslo
Komentáře (8)