Postup přípravy
Krok 1: Očištěné žlázy pokrájíme na kousky.
Krok 2: Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.
Krok 3: Oloupeme kabanos a nakrájíme ho na kolečka nebo nudličky, přidáme k masu, zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, přidáme posekaný česnek a provaříme.
Krok 4: Nakonec vmícháme lečo, feferonku, dochutíme a krátce prohřejeme.
Zveřejněno 27. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Moje poznámka
Býčí koule po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9oM
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 12 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 15 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 12 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 16 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 17 hodinami
Tématické fráze:
býčí koule,
býčí kule,
býčí koule recept,
recepty býčí koule,
býčí koule recepty,
recept na byci koule,
recept byci koule,
býčí žlázy po cikánsku,
ledvinky po cikánsku,
byčí varlata,
býčí varlata recept,
byčí kule recept,
restaurace býčí koule,
bíčí koule recept,
bici koule,
býčí koule na cibulce,
recept býčí kule,
recept na býčí žlázy,
bejči kule,
byčí kule recepty
Suroviny:
býčí žláza,
salám točený,
lečo,
feferonka,
cibule,
česnek,
vývar masový,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (25)
Dělala jsem ze 3ks(650g)dala jsem 200g kuřecího junioru na nudličky,1/2 z velkého leča i s nálevem a neodolala jsem a přidala jsem k restování cibulky 50g obyčejné slaniny(špeku)na drobné kostičky na zavonění
p.s.u nas jsem videla tuto pro fajnsmekry dobrotu v Globusu
Srettka, tvoje komentáre milujem...