Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky ze zbylého rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51QA
Moje poznámka
Karbanátky ze zbylého rizota
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/51QA
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pomalu pečené vepřové v mrkvi
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená brokolice
Přidáno před 12 hodinami
Halušky s peperonatou
Přidáno před 14 hodinami
Krkonošské sváteční škubánky
Přidáno před 14 hodinami
Zapečený bramborový knedlík s brokolicí
Přidáno před 14 hodinami
Báč s vinnou klobásou
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehké máslové sušenky
marie.ledlova@email.cz před 8 hodinami
Moučník hrk, hrk
Kara Lane862 před 9 hodinami
Zapečené rybí filé se smetanou a bramborem
Jarca071 před 9 hodinami
Cordon bleu - plněný řízek
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kapr na bramborách.
Andyzvesnice před 10 hodinami
Těstoviny s mletým hovězím masem
Andyzvesnice před 10 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
KarolMatus před 10 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Oskeruska před 10 hodinami
Boloňská omáčka
Legoun před 11 hodinami
Tématické fráze:
karbanákty z rizota,
co se zbytky rizota,
smazene placicky z rizota,
z rizota zapečené placicky,
co se zbylym rizotem,
zbytek rizota se zeleninou co s ním,
co ze zbytku rizota,
co se zbylým ryzotem,
zbytek rizota,
placičky z rizota,
karbanatky s mozzarelou,
zbylé ryzoto,
jak zpracovat zbytek rizoto,
karbanátek z rizota,
rizoto s mozzarelou,
karbanátky s mozarelou,
karbenátky z rizota,
karbenatky z italské rizoto,
co ze zbytkem rizota,
co se zbytkem rizota
Suroviny:
sýr mozzarella,
rajče sušené v oleji,
petrželka,
strouhanka,
tuk na smažení
Komentáře (18)