Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Karbanátky ze zbylého rizota

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Do rizota nakrájíme na kostičky mozzarellu a okapaná sušená rajčata. Přidáme nasekanou petrželku. Krok 2: Uděláme karbanátky, obalíme je ve strouhance a osmažíme.

Zveřejněno 29. 9. 2011

Poznámka autora Dooga

Nekořeníme, rizoto je kořeněné, sušená rajčata zvýrazní chuť.

Inspirace - časopis Gurmet

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky ze zbylého rizota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51QA

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Karbanátky ze zbylého rizota

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/51QA

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (18)

ze " zbytků" se dá udělat tolik zajímavých a zvláštních dobrot. Z rizota jsem teda ještě karboše nezkoušela, dnes ale dělám rizoto, a jestli zbyde, vyzkouším. Zvláštˇse mi na tomhle receptu líbí ta rajčátka, to tomu dá určitě šmrnc. Jinak dělávám podobně karbanátky ze zbylých zapečených brambor. taky fajné. :yes:

Parádní nápad! Už jsem jednou smažila placičky se zeleninou a rýží a bylo to moc dobré. Tvůj pokrm bude skvělý :-p:yes:+

Super a s těmi sušenými rajčaty to musí šmakovat.:yes::yes:

parádní nápad!!!:yes:

To je paráda v ten správný čas. Včera bylo rizoto a samozřejmě zůstalo. Sice nemám mozzarellu ani sušená rajčata naložená v oleji ale snad to půjde i s goudou. Jestli se zadaří a nebude vadit můžu pak přidat fotečku.

...ty brďo, to je síla...úúúúplně bezva nápad...na "karbanátky" by mě napadlo dát všechno, ale "riziko" ne...ale určitě, když náhodou zbyde vyzkouším...může to být fakt dobrýl...:yes::yes::yes:

:yes:Dooga: Doogo, chválím tě-všechno se dá zpracovat tak, aby nic nezbylo a tak máš za pěkný nápad krásný 10.bod

drahulin:Normálně jsem to uhňahňal a drželo.;-) Nebo jak píše jitkina přidat vejce.

Skvělý nápad:yes:jen mě zaráží jak to drží pohromadě?

to je úžasnéééééééééééé:-O:-O:-O:yes::yes::yes::yes::yes::yes:

No, u nás rizoto taky moc nezbývá:-S:-D:yes::yes:

jitkina@gimail.com 29. 9. 2011 18:31
Pridejte do rizota jedno syrove vejce-vse se lepe spoji.Pri tvoreni karbanatku si navlhcete ruce,pujde to lepe.

tož to je prda, vogo:-O:yes::yes: hezky to vypadá, i chutnat to bude dobře:-p:-p:yes::yes: jenom nemamo to "zbylé " rizoto:-//:-D
ale bod mamo,tak ho damo:-8:-D:-D:yes::yes:

No to by mě nikdy nenapadlo, ale může to být dobré.:-)

Správné využití "zbytků",skvělý nápad:-p+:yes::yes:

Tématické fráze:
karbanákty z rizota, co se zbytky rizota, smazene placicky z rizota, z rizota zapečené placicky, co se zbylym rizotem, zbytek rizota se zeleninou co s ním, co ze zbytku rizota, co se zbylým ryzotem, zbytek rizota, placičky z rizota, karbanatky s mozzarelou, zbylé ryzoto, jak zpracovat zbytek rizoto, karbanátek z rizota, rizoto s mozzarelou, karbanátky s mozarelou, karbenátky z rizota, karbenatky z italské rizoto, co ze zbytkem rizota, co se zbytkem rizota

Suroviny:
sýr mozzarella, rajče sušené v oleji, petrželka, strouhanka, tuk na smažení

Přidat fotografie receptu