Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
Tuky | 100,24 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Moje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 4 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 2 hodinami
Koka sušenky
faluska před 2 hodinami
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 4 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 5 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 7 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 16 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 20 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 21 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 21 hodinami
Tématické fráze:
břeclavský řízek,
jak nakrájet maso na řízky,
břeclavský plátek,
břeclavský řízek recept,
břeclavská pečeně,
břeclavský vepřový řízek,
břeclavské maso,
břeclavský vepřový plátek,
recepty breclavsky rizek,
rizky,
břeclavské okurky,
jaký maso na řízky,
kupa řízků,
břeclavský plátek s rýží,
breslavske rizky recept,
břeclavske vepřového masa,
breclasky rizek,
břeclavské plátky,
ottova kuchařka řízky,
břetslavský řizek
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (38)