Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 864 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,93 g |
Tuky | 100,24 g |
Vláknina | 4,35 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 5,03 g |
Sacharidy | 13,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Moje poznámka
Břeclavské řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0XY3
Nejnovější recepty
Sladký pohár "aneb co se zbylou rýži"
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí retro směs Kohoutek
Přidáno před 8 hodinami
Kachna s jarní nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 17 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mazanec z domácí pekárny od Ivety
Charlotta před 5 hodinami
Strouhaný koláč
ZatkovicovaL@seznam.cz před 6 hodinami
Fazolková omáčka
Sahula před 9 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavlina.simr před 9 hodinami
Kuřecí játra s protlakem a zeleninou
alcerm před 10 hodinami
Hlíva ústřičná na paprice a fazolkách
mikii před 10 hodinami
Těsto na pizzu
zateckajosef6 před 11 hodinami
Boloňské špagety
Andyzvesnice před 12 hodinami
Cizrna na paprice s pórkem
Andyzvesnice před 12 hodinami
Tvarohová náplň
pavlina.simr před 12 hodinami
Tématické fráze:
břeclavský řízek,
jak nakrájet maso na řízky,
břeclavský plátek,
břeclavský řízek recept,
břeclavská pečeně,
břeclavský vepřový řízek,
břeclavské maso,
břeclavský vepřový plátek,
recepty breclavsky rizek,
rizky,
břeclavské okurky,
jaký maso na řízky,
kupa řízků,
břeclavský plátek s rýží,
breslavske rizky recept,
břeclavske vepřového masa,
breclasky rizek,
břeclavské plátky,
ottova kuchařka řízky,
břetslavský řizek
Suroviny:
kýta vepřová,
slanina anglická,
okurky sterilované,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (38)