Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 791 kJ / 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,07 g |
Tuky | 5,45 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,23 g |
Postup přípravy
Troubu rozehřejeme na 160°C, do třetiny výšky masa podlijeme vývarem a trochou vína, pekáček přikryjeme alobalem a pečeme hodinu. Krok 2: Potom odkryjeme a další hodinu dopékáme dozlatova. Ke konci výrazně zvýšíme teplotu. Zbytek vývaru zahřejeme. Krok 3: Upečené maso uchováváme teplé a výpek zprudka vysmahneme na tuk. Krok 4: Zaprášíme dvěma lžícemi hladké mouky, prosmahneme a zalijeme horkým zbytkem vývaru a vínem. Na mírné teplotě vaříme asi dvacet minut a doladíme pepřem, solí a případně špetkou cukru.
Zveřejněno 1. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9lM
Moje poznámka
Vepřové ocásky na česneku a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v9lM
Nejnovější recepty
Vaječná tlačenka s červenou kapií
Přidáno před 3 hodinami
Masové drůbeží kuličky v houbové omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Nepečený Míša do skleničky
Přidáno před 7 hodinami
Segedínský závitek
Přidáno před 19 hodinami
Plněný vepřový bůček s mletým masem a klobásou
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní vepřová žebra
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
trdlo před 2 hodinami
Kuřecí játra na paprikách
Wanilor před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Miroslav81 před 3 hodinami
Máslový mazanec
P@cka před 4 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Styliane před 4 hodinami
Pokroutky neboli kraple
babca48 před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
annaval před 15 hodinami
Špagety Carbonara
AnnaGrabmylerova před 17 hodinami
Bábovka z pudinku
Jakubaru před 17 hodinami
Tématické fráze:
prasečí ocásky recept,
vepřové ocásky recept,
prasečí ocásky,
vepřové ocásky,
recepty veprove ocasky,
dračí ocásky,
veprove maso na vine,
vepřové na česneku,
dračí ocásky recept,
veprovy ocasek na cesneku,
maso na bílém víně,
vepřové na víně,
uzeny vepřovy ocasek recepty,
těstoviny s dračími ocásky,
vepřový ocásek,
vepřový ocásek recepty,
recept vepřové ocásky,
vepřový ocásek recept,
uzené ocásky recept,
vepřový uzený ocásek
Suroviny:
ocas vepřový,
česnek,
víno bílé,
vývar,
rozmarýn čerstvý,
mouka hladká,
pepř,
sůl
Komentáře (11)