Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,47 g |
Tuky | 30,98 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 201 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 4,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Moje poznámka
Pstruh plněný žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jO04
Nejnovější recepty
Vajíčková pomazánka s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s petrželkou a okurkou
Přidáno před 8 hodinami
Vajíčková pomazánka s hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená jehněčí kýta
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční koláč
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční sekaná
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí maso na špeku a kořenové zelenině
Popelkaa před 19 minutami
Housky - zajíčci
TAkova před 1 hodinou
Tvarohové řezy - hrnečkové
AndreaAbb před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
stefi.f47 před 9 hodinami
Škubánky s mákem a škubánkové smaženky
Tereziena před 10 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Noe_tvori před 10 hodinami
Tvarohové noky
Lencadlo před 10 hodinami
Cibulová pomazánka s nivou
Michaela-w před 10 hodinami
Babiččiny kynuté buchty
klarakucakova před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Iveta_Brabcova před 11 hodinami
Tématické fráze:
pstruh na žampionech,
jak nejlépe upéct pstruha,
pstruh se žampiony,
plněný pstruh,
pstruh plněný žampiony,
výborné recepty na pstruha,
výborný pstruh,
jak upéct pstruha,
pstruh žampiony,
plněné žampiony pečené v troubě,
výborný pečený pstruh v troubě,
pstruh s žampiony,
pečený pstruh se žampiony,
pstruh supiny,
pstruh plněny,
pstruh žampion,
výborný pečený pstruh v troubě s houbama,
plneny zampion,
jarní cibulka žampiony,
pstruh na žampiony
Suroviny:
pstruh,
žampióny,
cibulka jarní,
máslo,
petrželka,
slanina anglická,
sůl,
koření na ryby
Komentáře (17)