Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohové karbanátky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 199 kJ /
1 242 kcal
Bílkoviny69,32 g
Tuky70,16 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 999 mg
Sodík 296 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy82,24 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Tvaroh zmiešame so žĺtkami, štipkou soli, krupicou a necháme 10 minut postáť. Krok 2: Potom sformujeme 8 fašírok. Cesto rozvaľkáme a rozrežeme na 8 štvorcov a každý potrieme trochou oleja . Krok 3: Na každý položíme 1 fašírku a zabalíme. Vyprážame na oleji z oboch strán. Krok 4: Smotanu premiešame so štipkou soli, kto má rád, môže pridať prelisovaný cesnak.
Teplé fašírky podávame so smotanou a varenými zemiakmi.

Zveřejněno 7. 9. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYLG

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tvarohové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYLG

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

mirča, neviem, ja ich vždy vyprážam, hoci vyprážané jedlá mi príliš do kuchyne nemusia. Vyprážam na Vianoce rybu, v lete 1x karfiol, inak tak ešte 1-2x nejaké jedlo a dosť. Ale toto vyprážam, raz za rok to nepoškodí nikomu. Vyprážam v horúcom tuku, aby to nenasalo tuk a ukladám na papierovú utierku, ktorá prebytočný tuk vsaje ( z oboch strán ). Pečené v rúre bude mať inú chuť, ale vyskúšaj:-D

Tejaja:-)šlo by místo smažení dát balíčky do rozpálené trouby a upéct?Moc smažené nejíme,ale recept vypadá velmi chutně a chtěla bych ho v blízku zkusit.Že bych ho udělala trošku dietnějším;-):-):-D

Hmmm, mi teda taky nějak ušel:-O:yes:+

Terezko, jakto, že mi tenhle recept ušel??? :-O:-O, ještě že tu tu rubriku Co uvařit máme ;-):-p :yes:

Tématické fráze:
tvarohove karbenatky, karbanátky s tvarohem, tvarohový karbanátek, karbenátky s tvarohem, karbenátky z tvarohu, recep tvarohem, recept na tvarohové karbenátky, tvarohove faširky, tvarohové recepty, recepty -masove karbanatky s tvarohem, tvarohové karbanátky pečené v troubě, karbanátky s tvarohem recepty, tvaroh recept, karbanatky recept, smažene karbanatky s tvarohem, tvarohovi karbenatky, tvarohovy karbenatek, brokolicove karbanatky s tvarohem, karbenatek s tvarohem, recept karbanátky s tvarohem

Suroviny:
těsto listové, tvaroh jemný, krupice dětská, žloutek, sůl, olej, smetana zakysaná

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu