Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 26,12 g |
| Tuky | 17,09 g |
| Vláknina | 1,58 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 6,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Moje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 14 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 15 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 17 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezlepkové banánové muffiny
xfikejzova02 před 50 minutami
Domácí chléb II.
Penkapa před 1 hodinou
Bramboračka
danal před 2 hodinami
Dalmatské čufty
Ceesay před 10 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 13 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 14 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 15 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 16 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 17 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda s nádivkou,
masová roláda s nádivkou,
rohlíková nádivka,
nádivka do vepřové rolády,
nádivka do masové rolády,
telecí masová roláda s nádivkou,
bůčková roláda s nádivkou,
nádivky na masové rolády,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
masová roláda z bučku,
roláda s nádivkou,
vepřová roláda s rohlíkovou nádivkou,
maso s nádivkou,
nápln do rolady z rohliku,
veprove masové rolády,
rolády s nádivkou,
nadivky do rolad,
vepřové roládky,
kuřecí roláda plněná rohlíkovou nádivkou
Suroviny:
plec vepřová,
houska,
šunka,
hrášek,
vejce,
mléko,
máslo,
pepř,
sůl,
petrželka zelená,
mouka hrubá
Komentáře (45)
Jo, dělala jsem je z vepřového masa, plátky jsem si den předem naklepala, trochu osolila, posypala steakovým kořením, potřela lehounce olejem a nechala do druhého dne odpočinout.