Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 0,46 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.
Krok 3: Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme a zaprášíme uzenou paprikou.
Krok 4: Dále přidáme na kostičky pokrájená rajčata, bylinky omyjeme a otrháme lístečky a taktéž přidáme do pánve, podlijeme asi 50 cl vody a asi 5 minut podusíme,
Krok 5: Vložíme maso, fazole, prolisovaný česnek a dochutíme solí.
Krok 6: Necháme podusit ještě 5 minut a vmícháme posekanou petrželku.
Krok 7: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Moje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 20 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno před 21 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční věnec
Stefi.f před 2 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 9 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 11 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 11 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 11 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 12 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 12 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 13 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 13 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
chutné recepty z fazolí,
fazole recepty,
fazolky recept,
fazole s uzeninou,
fazole,
uzená kuřecí stehna s fazolemi v tomatě,
recept na fazole,
fazolové recepty,
kuřecí stehna na fazolích,
recepty z fazolí,
chutné fazole,
mexické fazole s uzeninou,
fazole bez uzeniny,
fazole.cz,
fazole s,
recepty z uzenin,
jak zamrazit fazoli,
pikantní fazolový pekáček,
wwwfazole,cz.
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
fazole bílé,
fazole červené,
rajče,
cibule,
česnek,
slanina pikantní delikates,
tymián čerstvý,
saturejka,
petrželka zelená,
paprika sušená uzená,
sůl
Komentáře (28)
Já si vždy uvařím najednou více fazolí, pak rozdělím do krabiček a dám zamrazit. Mám tak zásobu, ale steril. občas používám taky