Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 397 kJ / 95 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,90 g |
| Tuky | 0,46 g |
| Vláknina | 8,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kuřecí stehna zbavíme kůže, vykostíme a nakrájíme na kousky.
Krok 2: Kůži a slaninu nadrobno nakrájíme a necháme vyškvařit na suché pánvi.
Krok 3: Přidáme pokrájenou cibuli, zesklovatíme a zaprášíme uzenou paprikou.
Krok 4: Dále přidáme na kostičky pokrájená rajčata, bylinky omyjeme a otrháme lístečky a taktéž přidáme do pánve, podlijeme asi 50 cl vody a asi 5 minut podusíme,
Krok 5: Vložíme maso, fazole, prolisovaný česnek a dochutíme solí.
Krok 6: Necháme podusit ještě 5 minut a vmícháme posekanou petrželku.
Krok 7: Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 12. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Moje poznámka
Fazole s uzenou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YlMA
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 7 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 18 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 23 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 1 minutou
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 56 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 56 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 58 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 58 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 3 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazole recept,
chutné recepty z fazolí,
fazole recepty,
fazolky recept,
fazole s uzeninou,
fazole,
uzená kuřecí stehna s fazolemi v tomatě,
recept na fazole,
fazolové recepty,
kuřecí stehna na fazolích,
recepty z fazolí,
chutné fazole,
mexické fazole s uzeninou,
fazole bez uzeniny,
fazole.cz,
fazole s,
recepty z uzenin,
jak zamrazit fazoli,
pikantní fazolový pekáček,
wwwfazole,cz.
Suroviny:
stehno kuřecí uzené,
fazole bílé,
fazole červené,
rajče,
cibule,
česnek,
slanina pikantní delikates,
tymián čerstvý,
saturejka,
petrželka zelená,
paprika sušená uzená,
sůl
Komentáře (28)
Já si vždy uvařím najednou více fazolí, pak rozdělím do krabiček a dám zamrazit. Mám tak zásobu, ale steril. občas používám taky