Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 146 kJ / 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,63 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 406 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 18,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Moje poznámka
Mletý steak v zelném listu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pXRQ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 3 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Čekankový salát s ředkvičkami
Přidáno před 14 hodinami
Jahodovo-tvarohová zmrzlina
Přidáno 13. 4. 2025 16:17
Vepřové s cibulovou omáčkou a paloučkovým knedlíkem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 13. 4. 2025 13:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 18 minutami
Velikonoční beránek
gedzitka před 4 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 5 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Sahula před 5 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
SofieA před 6 hodinami
Dušená mrkev
Jirka1977 před 6 hodinami
Obyčejné nudle se smaženým zelím
Radovan123 před 7 hodinami
Ledvinky na smetaně
Karel1234 před 11 hodinami
Banánové muffiny s ořechy a čokoládou
veronika_straka před 11 hodinami
Tématické fráze:
bramboraky na zelnem listu,
jak sparit zelne listy,
mletý steak,
plné zelné listy,
mleté maso s rýží v zelném listu,
mlete maso v zelnem listu,
bramborák na zelném listu,
mlete maso v zelenem listu,
v zelném listu,
steak z mletého masa,
mlete hovezi vzelnem listu,
maso v zelenem listu recept,
mletý steak v troubě recepty,
mlety hovezi steak,
mleté maso v zelném listě nej,
jak spařit zelný list,
pokrm v zelném listu,
bramorák v zeném listu,
maso v zelnem listu,
hovězí maso v zelném listu
Suroviny:
listy zelné,
maso hovězí mleté,
žampióny,
slanina,
kůra citronová,
okurky sterilované,
pasta sardelová,
hořčice dijonská,
křen strouhaný,
cibule,
petrželka zelená,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (10)