Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 169,87 g |
| Tuky | 11,61 g |
| Vláknina | 24,85 g |
| Cholesterol | 384 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 57,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji(sádle) si osmažíme cibule, nakrájené na proužky pěkně do hněda.
Krok 2: Přidáme maso, nakrájené na kostky, opečeme a zprvu dusíme ve vlastní šťávě a až se nám začíná připalovat, přihodíme papriku a hned zalijeme vodou a dusíme.
Krok 3: Máme-li maso napolo měkké, přidáme nakrouhané zelí, nakrájená rajčata, přidáme koření, majoránku, kmín, pepř, česnek nakrájený na plátky, dáme kečup a osolíme.
Krok 4: Dusíme dál, až je maso i zelí měkké a nakonec dáme už jen na zahuštění chlebovou strouhanku, jak kdo rád husté. Doladíme si chuť a je hotovo.
Zveřejněno 23. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Moje poznámka
Gulášek v zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1joq
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 13 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 14 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 16 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
danal před 1 hodinou
Dalmatské čufty
Ceesay před 9 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 12 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 13 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 14 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 15 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 16 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 17 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 18 hodinami
Tématické fráze:
červené zelí s perníkem,
oprančit,
zelí z patizonu,
guláš s hlávkou zelí,
guláš ze zelí,
hovězí guláš se zelím,
co s připáleným gulášem?,
mladé zelí recept,
zelí v gulaši,
zelý guláš,
zelí s patizonu,
zelí guláš,
těstoviny s gulášem,
recepty mladé zelí,
mladé zelí,
zelí,
čím zahustit zelí,
červené zelí s perníkem,
guláš z zeli,
hovězí guláš zelí
Suroviny:
maso hovězí na guláš,
cibule,
česnek,
zelí hlávkové,
rajče,
kečup sladký,
strouhanka chlebová,
paprika čerstvá červená,
majoránka,
kmín celý,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (38)
Pekný deň želám a ďakujem!
Ja uschnem...
Recept vyzerá nádherne! všetky suroviny (až na kečup) uznávam za super, posielam bod, dobre? Uvažujem, kedy si toto uvaríme, mám v mrazničke kúsok hovädziny na guláš. Pekný deň!
Ivo to zelí tam krásně jakoby křupne a nemá chybu