Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

savlinka savlinka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Uvařím bramobory ve slupce, pak je oloupu a nakrájím, položím na dno plechu. Krok 2: Na ně vložím směs, kterou připravím tak, že osmažím cibulku, přidám hovězí konzervy, zeleninu, porek a chviličku podusím. Krok 3: Dám na brambory a položím další řadu brambor. Krok 4: Každou řadu brambor posypu grilovacím kořením. Krok 5: Pak dám zapéct a po chvilce přidám vajíčka, počet dle vašeho uvážení.

Zveřejněno 24. 6. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOy1

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečené brambory s hovězím ve vlastní šťávě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lOy1

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Hm, rychlé jednoduché a určitě výborné;-);-);-).Bodík už je tam:yes::yes:

Ahojky a díky za nápad na sobotní opoledne,jedem na chatu a musím vzít s sebou něco nenáročnýho na zasycení a hrášek ty moje holky milujou.:-D

Další dalo by se říct rychlý recept, který u nás doma zabodoval :) Bylo to moc dobré. jinak já používám malou hovězí konzervu od Hamé a je moc dobrá ;). Někdy se tam najde "nepopsatelný objekt" ale jinak dobré masíčko.

Holky, udělejte si svou konzervu, je výýborná, fakt!;-)http://www.toprecepty.cz/recept/2895-veprova-konze...

No to by teda zaujímalo aj mňa,ja som ju kúpila len raz a hneď išla mačke.To sa ozaj nedalo jesť :-((

Jani a jak se ta tvoje konzerva jmenuje? Tady jsou v marketech jenom,já říkám"hnusy":no:,je to samá chrupavka, tlustý maso a snad je to namleté či natrhané-no,co ti budu povídat.Koupila jsem ho jednou a od té doby jsem ho zavrhla. Kdyby bylo kvalitní, tak by to jídlo bylo dobré, jako máš ty a proto bodík jede:yes:

já mám svojí v našem obchodě a ta je výborná šťavnatá :-))

Savlinko, jakou konzervu hovězí používáš, která je dobrá? V poslední době mi připadá, že kupované konzervy hovězí a vepřové za moc nestojí.

Tématické fráze:
zapečené brambory, výborné zapečené brambory, zapečené brambory recept, zapečené brambory s vepřovou konzervou, recepty výborné zapečené brambory, recept zapečené brambory, rychlé zapečené brambory, recepty zapečené brambory, brambory zapecene, vepřová konzerva s bramborem, brambory s vepřovou konzervou, zapečené brambory s konzervou, hovězí zapečené s brambory, dobré zapečené brambory, zapečené brambory, rychlá jídla z brambor, zapecenebrambory, rychle zapekane brambory, zapekane brambory s veprovou konzervou, recept na zapečené brambory

Suroviny:
brambory, hovězí ve vlastní šťávě, cibule, pórek, tuk, koření grilovací, směs hrášek a mrkev sterilovaná, vejce

Přidat fotografie receptu