Staročeský pečený kapr
Kapr pečený na slanině a cibuli, přelitý rozinkami marinovanými ve víně a medu je inspirován historickým receptem z dob, kdy chov kapra na našem území zažíval rozmach. Vyzkoušejte a nechce se na chvíli přenést do dob dávno minulých.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 327 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,21 g |
Tuky | 150,52 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 122,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeský pečený kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/510v
Moje poznámka
Staročeský pečený kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/510v
Nejnovější recepty
Kůzlečí roláda s nádivkou
Přidáno před 5 hodinami
Topinky se zajíčky
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční lívance
Přidáno před 9 hodinami
Kinder mléčný řez
Přidáno před 9 hodinami
Knedlíky ze žluté cukety s cuketovým zelí
Přidáno 16. 4. 2025 14:16
Fazole na mexický způsob
Přidáno 16. 4. 2025 13:28
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší špenát
joanam před 2 hodinami
Kuře na medu
Lubos74 před 6 hodinami
Domácí nudle
Lubos74 před 6 hodinami
Dva beránci...
Santa Suzana21 před 7 hodinami
Čokoládová zmrzlina
Krys0760 před 8 hodinami
Budapešťská pomazánka II.
PetrZappa před 15 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
eviii před 19 hodinami
Martinské rohlíčky
Fitulka před 20 hodinami
Moravský vrabec
Fitulka před 20 hodinami
Tématické fráze:
pečený kapr recepty,
pečený kapr,
pečený kapr v celku,
kapr pečený,
kapr pečený vcelku,
peceny kapr na vine,
kapr recepty,
pečený kapr recept,
pečeny kapr v celku na zelenině,
peceny kapr vcelku,
vanocni kapr recepty pečený,
kapr pečený v celku,
recept na peceneho kapra,
recept pečený kapr,
recepty na staročeského kapra,
pečený kapr celý,
vánoční pečený kapr,
kapr vcelku,
pečený celý kapr,
vánoční kapr staročeský
Suroviny:
kapr,
slanina,
cibule,
máslo,
rozinky,
víno bílé,
med,
sůl,
šalvěj,
zázvor mletý,
brambory,
zelí kysané,
cibule,
slanina
Komentáře (8)