Postup přípravy
Váha 4,8kg
Zveřejněno 3. 11. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Moje poznámka
Včelka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nNJE
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 14 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 8 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
dort včelka mája,
dort včelička,
včelka,
dorty včelka mája fotogalerie,
řezy včelka,
včelka maja dort,
jak vypadá včelka mája,
postup na dort včelka mája,
dortík včelka mája,
dort včelka,
dort se včelkama,
dort včelka fotogalerie,
rezy vcelky,
dorty včelka mája,
recepty dortík vcelky,
včelička na dort,
dort včelka mája fotogalerie,
roztomilá včelka,
včeličky na dort,
včelka marcelka
Suroviny:
korpus mramorový,
marmeláda rybízová,
krém,
hmota potahovací,
potravinářské barvivo
Komentáře (23)