Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kokosové řezy

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

toprecepty.cz toprecepty.cz

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

Hrníčkové kokosové řezy budou jistě žádané. Jednoduše se připraví. S příchutí kokosu budou chutnat dětem i dospělým. Na závěrečné dozdobení můžete moučník posypat cukrem, nebo polít domácí čokoládovou polevou.

Suroviny pro 1 plech

1 hrnek = 250 ml

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie37 856 kJ /
9 048 kcal
Bílkoviny114,36 g
Tuky567,62 g
Vláknina80,00 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 669 mg
Sůl2,38 g
Sacharidy830,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Všechny suroviny smícháme dohromady. Včas vyhřejeme troubu na 170-180 °C. Krok 2: Pečeme na hlubokém plechu vyloženém pečicím papírem asi 40 minut. Propečení zkoušíme vpíchnutím špejle, musí být po vyjmutí suchá. Krok 3: Vychlazený moučník můžeme polít rozpuštěnou čokoládou s trochou tuku (Lukana) nebo stačí pocukrovat.

TIP: Oblíbené moučníky na plechu

Zveřejněno 17. 2. 2008

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6z

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kokosové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6z

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Výborné řezy. Navíc jsem přidala ještě dvě středně velká, oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka a lžičku skořice. Nechala jsem jen tak, bez polevy <3

Skvělá buchta, jednoduchá, nadychaná, super.

opravdu supeeeeeer:-p

Ratajská 2. 12. 2016 18:51
Zrovna dnes jsem je dělala,jsou opravdu super a polela čok. rumovou polevou:yes::yes::yes::yes:

Lepší dárek, než je tenhle recept, jsem si k dnešnímu svátku žen nemohla přát :-D. Mám horečku, od rána tu kolem mně mužská část mé velké rodiny hopsá. Uvařili oběd o třech chodech a litovali, že dnes nebude nic dobrého ke kafíčku. Nepozorovaně jsem vnikla do kuchyně, smíchala suroviny a nechala je práci dokončit. Navrch vyrobili citronovou polevu a plech zmizel jak nic. Sice mi nepopřáli, ale to jim dnes rozhodně odpouštím :-)). Díky Marto!!!
http://www.fler.cz/may

smilekikca 28. 9. 2014 13:45
tyto rezy jsou super.:yes: na nastevu prisla teta miluje kokos tak
jsem je udelala byli vyborne:-K

Jednoduché ,rychlé a dobré .Jen trochu cukru jsem ubrala :yes::yes::yes::-)

Dala jsem míň cukru a příště dám možná ještě míň. Upekla jsem, neodolala a ochutnala ještě vlažné. Jsou opravdu výborné. :-p

Řezy se právě chladí,jestli budou tak dobré jak vypadají tak se těším jak si pochutnáme :-8
Ještě jsem přelila čokoládou,posílám zaslouženého bodíka.

Dala by som si, mnaam :-p:-p
www.ligot.sk

Ahoj, tak jsem dnska recept vyzkoušel, je super. Když jsem si tu přečetl Vaše komentáře, někdo tu píšete něco o Margotce. To mě navedlo k vylepšení receptu. Na řez jsem udělal polevu, kterou mám po babičce - 250 g moučkového cukru, 3 lžíce kakaa, 3 lžíce rumu, 2 lžíce horké vody, 100 g rozpuštěného másla. To se celé zamíchá a nalije na horký řez. Celé ještě posype kokosem. A je to opravdu jak Margotka. :-)

Jojo 262 6. 5. 2013 16:36
martina2105: jo jo jo

čekala jsem návštěvu a trochu se zpozdila tak že jsem nemohla moučník stihnout:-(. měla jsem asi čtvrt hodiny :-O a pak jsem našla tenhle rychlí recept:-!.Zbývalo mi asi deset minut a tak jsem jen smíchala všechny suroviny a předehrála troubu:-*. všechny ingredience jsem měla po ruce doma :-8 .Než se řezy pekli , bavila jsem návštěvu a po sladké tečce:-p jsem všem musela tisknout tento recept:yes:. díky;-)

Dnes jsem zde poprvé a musím napsat - toto je super mňamina. :-p Děkuji a zdravím. Šárka

mlskaaaa 5. 6. 2012 23:36

Příště dám míň cukru, ale i přesto, že to je kalorická bomba, musím chválit:-D Taková čerstvá Margotka:yes:

jednoduché, rychlé, chutné.. Bodík :o) :yes: ;-)

super:-K

Gabina:to jo sliny se zbíhají:-p:-K:-*

prave som ich upiekla...ale krasne nabehli, uz len :-)poliat cokoladou a sa za nimi zaprasi..poznam svoju armadu! ;-) dakujem za recept :-)

Včera jsem pekla tyto řezy, dala jsem jen méně cukru a musím je pochválit, všem chutnalo:yes: Cením si taky rychlé přípravy, kdy se všechno jen smíchá dohromady a je hotovo. Přidávám bodík a foto :-K

Madlenka (10 let) 5. 5. 2010 17:58
Vaše kokosové řezy se nám povedly a moc nám chutnaly. Ještě teď se olizujeme... :-K

Dělala jsem vaše kokosové řezy a musím říci ,že jsou super dobré a super rychlé.Uděluji bodík.:yes:

Moooc hezké!!:-p:yes:

Marti, vypadají dobře :-p

Tématické fráze:
moučníky a řezy recepty, čokoládovo kokosový řez, řezy s kokosem, malibu rezy, kokosový moučník z prostřeno, čokoládovo-kokosový řez, moučník s kokosem, moučníky s kokosem, recepty s kokosem, dobrý moučník s kokosem, recepty řezy, řezy bez vajec, čokoládovo-kokosové řezy, kokosový dort z prostřeno, jablečný sen recept prostřeno, kokosový moučník z prostřeno recept, čokoládovo kokosový řez recept, andělské řezy s kokosem, recepty na rezy a moucniky, malibu řezy recept

Suroviny:
mouka polohrubá, kokos, cukr krupice, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva

Přidat fotografie receptu