Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové šneky

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

jahoda jahoda

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 157 kJ /
755 kcal
Bílkoviny164,18 g
Tuky7,24 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 393 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy7,20 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso co nejtenčeji nakrájíme, příp. naklepeme tence a nakrájíme na cca 2 cm plátky, posolíme, popepříme. Krok 2: Klobásku nakrájíme na 2 cm kolečka a postupně obtáčíme – plátkem kuřete, slaninou (obtočila jsem 2x, protože maso je sušší), vepřovým. Množství surovin je orientační, pokud něco zůstane, prostě obtočíte další vrstvu. Krok 3: Hotové šneky propíchneme jehlou 2x (do kříže) a na pánvi osmažíme cca 5 min. z každé strany. Krok 4: Poklademe každý šnek na kolečka nakrájeným a posoleným rajčetem tak, aby pokrylo celou plochu a na každý šnek přijde kolečko sýra, posypeme pažitkou. Krok 5: Na pánev crnkneme trochu vody, zakryjeme pokličkou a necháme chvilku povařit, aby se rajče prohřálo a sýr roztavil.
Před servírováním jehly vytáhneme.

Zveřejněno 5. 11. 2011

Poznámka autorky jahoda

Inspirace: ok-recepty.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové šneky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQX7

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Masové šneky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GQX7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Taky mi to přijde takhle zbytečně pracné, dělávám spíš jako Dana61. Ale nic to nebere na chuti a kráse dokončeného dílka:-p:yes:

jahodo - krásní šnečci,dobré ingredience a to krásné dokončení :-D:yes:já si to jenom ulehčuji - zabalím v celých plátcích jako ptáčky, po cca 2 cm propíchnu a mezi jehlami rozkrájím na kolečka:-D

:-p:yes:

:-O:-p:-*:yes:...+

jahoda: takže tak to je:-O:-?:-? ono se to jenom tváří, že to je pracnější:-?:-? potvůrka jedna...tak si ukládám a prubnu..ale běda vám, běda..jestli se mi to nepovede:-//:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

rebeka: právě naopak, je to hrozně jednoduché. Plátky při vrstvení drží úžasně dobře (jak po vteřinovém lepidle:-D), sama jsem byla překvapená.
Pracný se možná zdá počtem fotek:-//
Je to taková rychlovka, že místo 12 klasické hodiny, byl oběd dnes netradičně v 11.15 h.:-8;-)
Díky všem za milé reakce, pokud vyzkoušíte, budu ráda:-K

Krásný šneček s čepičkou:yes::-)+

Ty sis teda vyhrála;-):yes:Krásně nafocený bezva receptík:-K+8:-p:yes:

asi trochu pracnější, ale finále patří mistrům;-):yes::-)
krásný recept, pro masožravce jako stvořený:-p:yes:
úžasně nafocený fotopostup, celé je to velmi, velmi zdařilé:yes::yes::-K

Jahodo, já masožravec nemůžu jinak, než ti dát 7.bod-nápaditý recept:yes:

Věrka R. 5. 11. 2011 18:12
Moc pěkný a nápaditý receptík.

Pěkné :-O:-p:yes:

Moc hezký fotopostup a zajímavý recept. I my jsme masožravci a toto by se manžovi určitě také líbilo:-)):yes:

Pěkný fotopostup a dobrý nápad:yes:+

:-p:-p:-pHezký receptík a skvěle nafocený postup.Moc zajímavá inspirace na netradiční oběd či pohoštění pro rodinu....Dávám druhý bodík a ukládám....:yes::yes:

Načíst další komentáře (1)

Tématické fráze:
nápad na rychlí a jednoduchý oběd, masové šneky, masové pohoštění, masove recepty na pohoštění, masový ěneci, masovy snek recept, masoví, masovi snek, snek masovy, recept na masové šneky, pánev na šneky, masové pohoštění, masovy snecci, netradiční masové pohoštění, recepty sneky masove, masové šnečky, masovi spíš, šnek na klobasky, masové špízy sněci, masov pohoštění

Suroviny:
klobása, prsa kuřecí, maso vepřové, slanina anglická, rajče, sýr, sůl, pepř, pažitka, petrželka, olej

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu