Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Moje poznámka
Gratinované brambory se špenátem a mletým masem, domácí dresing
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4X
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 3 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 3 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 5 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 7 hodinami
Tématické fráze:
francouzský dresing,
francouzský dresing recept,
francouzky dresing,
francouzký dresing recept,
francouský dresink recept,
francousky dresing,
zapečené brambory s mletým masem a spenatem,
dresing na maso,
recept na francouzský dresing,
domaci dresinky,
francouzské brambory se spenatem,
gratinové brambory,
francouzký dresing jak udělat,
recept na francouzký dresing,
dresing francouzký,
jak udělat dresing,
dresing francouzský,
brambory se špenátem a mletým masem,
dresing k bramborum,
brambory s mletym masem a spenatem
Suroviny:
brambory,
špenát,
mléko,
maso mleté,
sýr,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
bazalka čerstvá
Komentáře (6)