Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohový nákyp s meruňkami

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

nettkaa

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Porce: 6-8

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 485 kJ /
2 506 kcal
Bílkoviny105,57 g
Tuky95,94 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 651 mg
Sůl1,64 g
Sacharidy297,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ušleháme máslo s cukrem, přidáme žloutky, vmícháme tvaroh, mouku, kypřící prášek a kůru. Krok 2: Ušleháme sníh z bílků a přilijeme k těstu ze žloutků. Krok 3: Vymažeme formu máslem a nalijeme půlku těsta, poklademe meruňkami a zalijeme druhou polovinou těsta, poté posypeme vanilkovým cukrem a dáme nahoru trošku másla. Krok 4: Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 45 minut.

Zveřejněno 27. 12. 2011

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM32

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rM32

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
tvarohový nákyp, meruňkový nákyp, rýžový nákyp s meruňkami a tvarohem, malé tvarohové nákypy s malinami, rýžový nákyp s tvarohem a meruňkami, tvarohový nákyp recept, tvarohový meruňkový nákyp, tvarohový nákyp s merun´kama, tvarohový nákyp s ovocem, meruňkový nákyp s tvarohem, krupicový nákyp s tvarohem, recept na tvarohový nákyp, recept na ryzovy nakyp tvarohový, merunkovynakyp, tvarohový krupicový nákyp, nákyp s meruňkami a tvarohem, ryzovy nakyp s boruvkami, rýžový nákyp s meruňkami, nákyp s tvarohem a meruňkami, nudlový nákyp s tvarohem a s meruňkami

Suroviny:
vejce, máslo, cukr, tvaroh ve vaničce, mouka polohrubá, kypřící prášek, cukr vanilkový, kůra citronová, kompot meruňkový, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu