Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 176 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,93 g |
Tuky | 142,48 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 824 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 38,90 g |
Postup přípravy
Vše ušleháme a přidáme nastrouhané vejce.
Opatrně promícháme a mažeme na topinky, nebo opečené tousty.
Zveřejněno 27. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Moje poznámka
Brynzovo-ricottová pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR3r
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Bezlepkové dia koblížky
Přidáno před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči v pomalém hrnci
Přidáno 1. 4. 2025 18:34
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 1. 4. 2025 17:16
Vajíčkový cottage salát
Přidáno 1. 4. 2025 14:00
Palačinky v troubě
Přidáno 1. 4. 2025 12:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chutné vafle
Reveroger před 3 hodinami
Kedlubnový míchaný salát
Sahula před 3 hodinami
Kedlubnový salát s okurkou
Sahula před 3 hodinami
Hovězí plátky na špeku a pórku
Ongbac3 před 3 hodinami
Pomazánka z tuňáka
radekfiala před 3 hodinami
Sýrová omáčka
_martakrizk8_ před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ashelin před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Rradka před 5 hodinami
Rychlá buchta Margot
XNika před 6 hodinami
Rychlý jablečný štrúdl - listové těsto
lukasvanek237 před 7 hodinami
Tématické fráze:
riccota nebo brinza,
ricottova omacka,
jak vyuzit brynzu,
ricotova pomazánka,
pomaznka z brynzy,
pomazánka z brynzy na topínky,
zeleninová pomazánka z ricoty,
jak na ricottu,
pomazanka ricottova dietni,
ricottova natierka,
jak využít ricottu,
brynza liptov,
liptovská bryndzová pomazanka pikantní,
pomaznka z ricottou
Suroviny:
sýr ricotta,
brynza,
česnek český,
vejce,
majonéza
Komentáře (8)