Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 733 kJ / 2 087 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,58 g |
Tuky | 130,44 g |
Vláknina | 16,28 g |
Cholesterol | 644 mg |
Sodík | 491 mg |
Sůl | 1,04 g |
Sacharidy | 52,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos marinovaný v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRWr
Moje poznámka
Losos marinovaný v bylinkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wRWr
Nejnovější recepty
Sušenky z mandlové mouky
Přidáno před 2 hodinami
Bryndzové pirohy
Přidáno před 7 hodinami
Klasické kynuté jidášky
Přidáno před 7 hodinami
Velikonoční linecká vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Točený mazanec s ořechy
Přidáno 14. 4. 2025 11:00
Cizrna s pórkem a sušenými rajčaty
Přidáno 14. 4. 2025 09:20
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Fitulka před 1 hodinou
Koka sušenky
faluska před 1 hodinou
Filé s paprikami a kuskusem
ZboSy před 3 hodinami
Květákový mozeček
vervla před 3 hodinami
Hrachová kaše s máslem
BronislavaP před 6 hodinami
Plněná tortilla vaječnou omeletou
Vanda183 před 15 hodinami
Velikonoční beránek
gedzitka před 19 hodinami
Rajská omáčka
Sahula před 20 hodinami
Pikantní masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinami
Sahula před 20 hodinami
Tématické fráze:
losos na cerstvych bylinkach,
losos recept,
čerstvý marinovaný losos,
losos na bylinkách,
marinovaný krůtí steak v čerstvých bylinkách,
losos bylinky,
cerstvy losos recept,
recepty z lososa,
recept losos,
recepty losos bylinky,
chlazený losos marinovaný,
bylinková marináda na lososa,
marinovaný bylinkový losos,
peceny losos vcelku,
marinovaný losos citron a tymián,
losos marinovaný s bylinkami,
marinovaný losos s medem,
marinovany siven recept,
marinovaný losos recepty,
marinovaný losos
Suroviny:
losos,
kopr čerstvý,
petrželka,
pažitka,
tymián,
citron,
rajče,
máslo,
pepř bílý mletý,
sůl
Komentáře (7)