Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 144 kJ / 1 708 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,92 g |
| Tuky | 91,93 g |
| Vláknina | 6,93 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 297 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 170,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Moje poznámka
Dortík - jahody ve šlehačkové závěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMj4
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 5 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 6 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 6 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 6 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 7 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 8 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 8 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 9 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 9 hodinami
Tématické fráze:
jahody se šlehačkou,
čím zvlhčit korpus,
jahody se šlehačkou recept,
jak zvlhcit dort,
korpus s jahody,
cim zvlhcit dort,
čím zvlhčit dortový korpus,
slehačkové řezy,
jahody cim potrit na dortu,
šlehačková náplň do dortů,
dorty šlehačkou jahody,
cim potrit jahody,
slehačkové dorty,
slehačkové dorty recept,
ozdoba dortu šlehačka a jahody,
dorty s jahody,
slehackovy dorty recepty,
čím zvlhčit sušenky,
cim potrit jahody na dortů,
čím zvlhčit sušenky na dort ?
Suroviny:
korpus piskotový,
jahodová marmeláda,
kompot jahodový,
čokoláda,
tvaroh,
cukr,
pudink vanilkový,
mléko,
smetana ke šlehání,
ztužovač šlehačky
Komentáře (4)