Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 604 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,90 g |
Tuky | 144,04 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,88 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 15,82 g |
Postup přípravy
Dobře rozehřejeme vhodnou pevnou (nejlépe litinovou) pánev, potřeme ji kůží ze špeku a vložíme plátky masa, které těsně předtím osolíme hrubě mletou mořskou solí. Krok 6: Opečeme z jedné strany 4 minuty, otočíme, snížíme teplotu a opékáme další 4 minuty. Opečené maso přendáme na nahřátý talíř a vložíme do trouby. Krok 7: Do výpeku v pánvi přidáme lžíci másla, cca 100 ml horkého masového vývaru, dochutíme pepřem a necháme zredukovat na požadovanou hustotu. Krok 8: Maso klademe na talíře, přelijeme ochuceným výpekem, posypeme kostičkami špeku a kolečky restované cibulky a navrch položíme polovinu rozpečeného Hermelínu.
Zveřejněno 18. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5QL
Moje poznámka
Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q5QL
Nejnovější recepty
Biskupský beránek
Přidáno před 6 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 8 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Kedlubnovo-celerová omáčka
Přidáno před 10 hodinami
Krůtí kapsa se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák na plech
Wolfova10282 před 2 hodinami
Omáčka s hovězím masem
jayjayka před 2 hodinami
Velikonoční beránek
Mis-ja304 před 3 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
danielle72 před 3 hodinami
Kokosový beránek
Mikinka30 před 4 hodinami
Mazanec od Helenky Růžičkové
Danny668 před 4 hodinami
Dvojbarevné muffiny
Lisa444 před 5 hodinami
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Dycky před 6 hodinami
Nádivka velikonoční
Eva1mamina před 6 hodinami
Kynutý meruňkový táč
gabriela.rackova80 před 6 hodinami
Tématické fráze:
nízký roštěnec,
nízký roštěnec recept,
nízký roštěnec recepty,
hovězí nízký roštěnec recepty,
steak z hovězí roštěné,
roštěnec,
vysoký roštěnec steak příprava,
hovězí nízký roštěnec recept,
steak z hovězí roštěné recept,
hovězí roštěná steak recept,
recepty nízký roštěnec,
recept na nízký roštěnec,
sirloin steak,
sirloin steak recept,
roštěnec steak příprava,
roštěnec recept,
hovězí roštěná steak,
recept nízký roštěnec,
hovězí nízky roštěnec,
roštěnka steak
Suroviny:
roštěnec nízký,
sýr hermelín,
cibule,
špek,
olej olivový,
pepř čtyř barev,
sůl mořská,
máslo,
vývar masový
Komentáře (22)