Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 090 kJ / 3 846 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,23 g |
| Tuky | 238,93 g |
| Vláknina | 24,88 g |
| Cholesterol | 850 mg |
| Sodík | 48 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 359,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nepečený dortík pro milovníky čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Np9L
Moje poznámka
Nepečený dortík pro milovníky čokolády
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Np9L
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 8 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 12 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 13 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
čokoláda gejša,
gejša čokoláda,
nepečený kakaový dort s piškotama,
dělání dortů,
nepecene cokoladove dorty,
piskotovy coko dort nepeceni,
arašídový dortík nepečený,
raw arašídový dortík,
čokalada geiša,
nepečený čokoládový dort s piškoty,
dort čokoláda gejša,
holandský nepečený dort,
cokolada.gejsa.cz,
nepečený čoko tvarohový dort,
čokoládové dortíčky recept,
čokoláda gejša fotografie,
nepeceny dort z cokolady na plechu,
nepečený eskymo dortík,
arašídový dortík,
nepečený dort piškoty čokoláda
Suroviny:
kakao holandské,
voda,
máslo,
cukr krupice,
žloutek,
piškoty dětské
Komentáře (23)