Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí čína s nivou a kečupem

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivanasmisou

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 245 kJ /
776 kcal
Bílkoviny118,74 g
Tuky27,25 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme kuřecí prsa nakrájená na kousíčky s jemně nakr. cibulí, rozmačkaným česnekem, olejem, dle chuti koření (možno sladká paprika, grilovací), není nutné, niva s kečupem vytváří výbornou kombinaci. Necháme odležet, stačí chvilka. Krok 2: Dáme na pánev, když je maso měkkné, zalejeme kečupem, promícháme, nasypeme nastrouhanou nivu a mícháme do rozpuštění. Bohužel nemám fotoaparát, tudíž fotky nejsou. Vhodná příloha hranolky nebo bramborová kolečka upečená na voskovém papíře.

Zveřejněno 14. 12. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čína s nivou a kečupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VArX

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí čína s nivou a kečupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VArX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Výborná a rychlá záležitost. Dávám za 1. :yes::yes::yes:

No nevím, říkat tomu "čína", když je tam niva a kečup. Spíš bych to viděl jednoduše na "kuřecí směs"... a nebo "katův šleh", pokud je ten kečup nebo ta paprika ostrá.

Skvělé:yes: všem chutnalo!!!!:-p

pravdu díš - samouku - já bych to dala někam do Itálie (s bazalkou):-D;-)

Dobrý den přeji, vypadá to zajímavě, ale spíš bych to nazval "kuře po italsku", tu Čínu bych z názvu radši vypustil.;-)

Zajímavá chuť - místo kečupu jsem dala rajský protlak, klidně by se dala přidat i bazalka - ;-):yes:

ivanasmisou 14. 12. 2009 14:02
já kečup také nemusím, k ničemu, ani na hranolky a opravdu ta kombinace s nivou je výborná a kečupem \"nevoní\", ale můžu vyzkoušet. navíc nevim bez cukru....

Ja bych u nas nahradila kecup propasirovanymi rajcaty (ale to jen proto, ze my kecup nemusime). Jinak se mi recept libi a posilam bodika.:yes:1:yes:

Tématické fráze:
kuřecí čína, čína s hranolkama, kuřecí čína recept, kuře na čínu, čína s nivou, kuře na česneku s nivou, kuřecí čína s hranolkama, čína s hranolky, čina s kuřecích prsou video, čína z kuřecího masa s hranolkama, kuřecí směs s kečupem, kuřecí čína s hranolky, cina kure, recepty kuře čína, kuřecí maso s kečupem, kuře čína, recept kureci cina, čína a hranolky, čína ze špekáčků, kureci maso s hranolkama

Suroviny:
prsa kuřecí, olej, sýr niva, kečup sladký, česnek, cibule

Přidat fotografie receptu