Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 533 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,83 g |
Tuky | 57,46 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,17 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Moje poznámka
Pečené morkové kosti na česnekové topince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8O35
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 6 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 14 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční nádivka trochu dietnější
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 3 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 5 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 8 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 10 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 10 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 10 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Hanulka@ před 11 hodinami
Bramborový salát s fazolemi
TondaJ před 12 hodinami
Tématické fráze:
pečené kosti,
pečený morek,
morkové kosti,
morková kost,
morek z hovezích kosti recept,
pečení kostí,
morkové kosti recept,
vývar z pečených kostí,
hovězí vývar z pečených kostí,
recept na morkové kosti,
morková kost recept,
morek na topince,
pečené hovězí kosti,
pečené maso s kostí,
topinky s morkem,
morek z hovězích kostí,
morek z kosti,
recept morková kost,
pečené kosti na polévku,
pecfna morkova kost
Suroviny:
kost hovězí morková,
petrželka hladkolistá,
česnek,
cibule,
olej olivový extra virgin,
bageta
Komentáře (24)