Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 877 kJ / 1 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,02 g |
Tuky | 154,51 g |
Vláknina | 5,96 g |
Cholesterol | 290 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,31 g |
Sacharidy | 30,03 g |
Postup přípravy
Hladina oleje v pánvi by v tuto chvíli měla sahat cca do poloviny výšky žampionových kloboučků. Rozpálený olej mírně osolíme. Krok 5: Do oleje vložíme naplněné žampiony a opečeme je dozlatova. Pohybem pánve přeléváme vroucí olej přes horní okraj s náplní. Krok 6: Opečené žampiony překládáme do ploché mísy a poté je zalijeme horkým olejem a kořením z pánve. Krok 7: Přidáme nasekaný česnek a případně ještě tolik oleje (nyní již např. slunečnicového), aby byly kloboučky skoro ponořené. Krok 8: Necháme vychladnout, přikryjeme a vložíme do ledničky, kde necháme cca 5 dní marinovat. Krok 9: Podáváme s čerstvým pečivem.
Zveřejněno 10. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnr8
Moje poznámka
Marinované žampiony s jemnou sýrovou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnr8
Nejnovější recepty
Jarní polévka s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Mini mazance s meruňkami
Přidáno před 5 hodinami
Biskupský beránek
Přidáno před 20 hodinami
Barevná vajíčka
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní segedínský guláš
Přidáno před 22 hodinami
Extra rychlé rohlíkové knedlíky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zvěřinový guláš
Sumaru před 36 minutami
Šlehačkový beránek
Piafka před 43 minutami
Květákovo-brokolicová polévka s rybičkama
RomanaMonika před 50 minutami
Biskupský beránek
janina8 před 1 hodinou
Knedlík z polenty
Denade před 1 hodinou
Kokosový beránek
Mikinka30 před 1 hodinou
Velikonoční nádivka - jak ji dělám já
Blazenka před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
káťa před 2 hodinami
Mazanec
VeraStranska před 2 hodinami
Segedínský guláš
Dasa89 před 2 hodinami
Tématické fráze:
náplň do žampionu,
náplně do žampionů,
sýrová náplň do papríček,
marinované žampiony,
plněné a marinované žampiony,
řecká sýrová směs,
žampiony v lednici,
marinované plněné žampióny,
marinované brambory s žampiony,
zampiony po recku,
predkrm zampiony po v řecku,
plněné žampiony řecký recept,
zampionova napln,
náplň do žampiony,
náplň do papricek,
speciality ze žampionů,
grilované žampiony,
žampiony plněné mascarpone,
žampiony naplněné sýrem marinované v olivovém oleji,
recept žampiony mascarpone
Suroviny:
žampióny,
mascarpone,
sýr feta,
čubrica,
olej olivový,
koření oregáno sušené,
tymián sušený,
semínka sezamová,
chilli paprika čerstvá,
pepř mletý,
cukr,
šťáva citronová,
bobkový list,
česnek,
sůl
Komentáře (20)