Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 119 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,98 g |
Tuky | 17,53 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 500 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 52,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlQ9
Moje poznámka
Vepřová játra s rybízovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JlQ9
Nejnovější recepty
Zapékané těstoviny se špenátem podle ČSN
Přidáno před 1 hodinou
Jarní nákyp s hráškem
Přidáno před 3 hodinami
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 19 hodinami
Linecký talíř
Přidáno 6. 4. 2025 12:34
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno 6. 4. 2025 12:01
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno 6. 4. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová polévka s houbami
Gregusa před 32 minutami
Bramborová polévka s medvědím česnekem
trdlo před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
gabikka před 3 hodinami
Jablečná bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Salát z červené řepy
Radka61 před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
milunek před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
Khulali před 14 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 14 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra recepty,
kluci v akci tatarská omáčka,
játrová paštika s rybízovou omáčkou,
kluci v akci veprova jatra,
rybízová marmeláda v troubě,
játra s játrovou omáčkou,
játrová omáčka kluci v akci,
vepřové s rybízovou omáčkou,
játra s rybízovou marmeládou,
játra na pekáčku v troubě,
rybízová omáčka,
omáčka z veprovych jater,
vepřová játra,
játra omacky,
vepřová játra kluci v akci,
rybízová omáčka recept,
játra s s rybízem,
vepřová játra játrové knedlíčky,
vepřová játra s rybízovou marmeládou,
vepřová omáčka s rybízovou omáčkou
Suroviny:
játra vepřová,
máslo,
sůl mořská,
pepř,
marmeláda rybízová,
džus jablečný,
hořčice francouzská,
brambory,
okurky sterilované,
ředkvičky,
ocet,
olej olivový,
sůl,
pepř
Komentáře (14)