Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička marinovaná v hořčici

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Eviip Eviip

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Plátky krkovice jsem naklepala, opepřila, potřela sojovou omáčkou (podle chuti každého..sladká, chilli..), worchestrem a pomazala horčicí. Nechala jsem v ledničce odležet. Krok 2: Plátky nechávám zprudka zatáhnout na pánvičce, poté přendám do pekáčku, přidám houbičky naložené nakyselo se zeleninou (i jiná sterilovaná zelenina by byla možná), podliju vodou a upeču. Masíčko je výborně šťavnaté :-) Vhodnou přílohou je rýže i brambor.

Zveřejněno 29. 1. 2012

Poznámka autorky Eviip

Receptík byl dílem nápadu a momentální chuti..bohužel jsme snědli dříve, než bych stačila vyfotit:-)

Jistě se hodí i plecko, popř. jiné maso, osobně libovější nedělám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZ9w

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wZ9w

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Jane: podívej se na datum,kdy byl recept uveden:-!:-!

Hlavně se v komentářích vyhněte těm "zdrobnělinkám", díky;-(

Evi, přidávám foto a plus. Vynechala jsem tu zeleninu. V ingrediencích ji nezmiňuješ a v postupu píšeš o zelenině. Jenže jsem nevěděla, jakou. Takže to mám pouze s hříbky a i tak to bylo vynikající!;-):yes:

Příjemně pikantní:yes:

nááááááádhera:-D:yes:

Eliza:Fotečky jsou opravdu jedna radost..už to vypadá jako recept:-)),děkuji!:yes:

Eli, ty tvoje šťávičky:-p, ta barva:-O Jsi mistr šťáviček:yes: Recept jsi svým fotem posunula o hóóódně příček výš....+1:yes: Bodík Tobě i autorovi receptu;-)

Krkovičku máme moc rádi, tak jsem ji dnes vyzkoušela na tento způsob. Pochutnali jsme si, na oplátku posílám obrázky.:-p:yes:

To bych mohla vyzkoušet, houbiček mám dost;-):yes:

nooo, to vůbec nevypadá špatně:-p;-):yes::yes:

zizala:
S houbičkama jsem udělala podle chuti..Jistě by šla i zeleninka,popř. samotné..Nebyly důležité,je více možností:-)

Chybí Ti v ingrediencích ty houbičky ;-)

Tématické fráze:
marinovana krkovice, marinovaná vepřová krkovička recept, krkovička na hořčici, krkovice na hořčici, krkovice recept, marinovaná vepřová krkovice, krkovice recepty, krkovice na medu, marinovaná krkovička, krkovička recepty, marinovaná krkovice recept, pikantní marinovaná krkovička, vepřová krkovička na hořčici, krkovička v hořčici, krkovička na medu, krkovice v hořčici, vepřová krkovice na hořčici, maso nalozene v horcici, recepty z krkovice, vepřová krkovice naložená v nálevu

Suroviny:
krkovice vepřová, omáčka sojová, omáčka worcesterová, hořčice kremžská, houby v kyselém nálevu, zelenina sterilovaná

Přidat fotografie receptu