Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Stroganov - Nestroganov

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

amalia amalia

Snadný

Suroviny

Porce: 4-5

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 636 kJ /
2 781 kcal
Bílkoviny279,82 g
Tuky149,23 g
Vláknina36,34 g
Cholesterol 680 mg
Sodík 1,87 g
Sůl4,10 g
Sacharidy63,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Mäso pokrájame na tenšie plátky, osolíme, premiešame s olejom a necháme 1 hodinu odstáť. Potom ho opečieme na silnom plameni v panvici s maslom. Do panvice vlejeme aj olej, v ktorom bolo mäso naložené. Krok 2: Opečené plátky vyberáme do ďalšej ohriatej panvice alebo kastróla, dokiaľ sa neopečie všetko mäso. V panvici, kde sa mäso opekalo, orestujeme dozlatista kolieska cibule. Krok 3: K cibuli pridáme pokrájan= šampiňóny. Podlejeme paradajkovým pretlakom (najlepšie vlastným), pridáme dijonskú horčicu a smotanu, premiešame, prehrejeme a do omáčky vrátime kúsky opečeného mäsa. Pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame s čerstvými paradajkami.

Zveřejněno 25. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stroganov - Nestroganov

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n865

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Stroganov - Nestroganov

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n865

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Tématické fráze:
vepřový stroganov, vepřové stroganov recept, omáčka stroganov, vepřové stroganov, vepřová játra stroganov, játra stroganov, stroganov, veprova stroganov, stroganov recept, vepřová kýta stroganov, vepřový stroganov recept, stroganov omáčka, plátek stroganov, vepřový plátek stroganov, vepřové nudlicky stroganov, kuřecí játra stroganov, plec stroganov, králičí stroganov, recept na omacku stroganov, kuřecí plátek stroganov

Suroviny:
kýta vepřová, žampióny, cibule, smetana, paprika sušená pálivá, hořčice dijonská, protlak rajčatový, citron, máslo, olej olivový, sůl, rajče

Přidat fotografie receptu