Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 487 kJ / 1 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,02 g |
Tuky | 85,12 g |
Vláknina | 39,60 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 142,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablka plněná mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXz
Moje poznámka
Jablka plněná mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xXz
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 9 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 13 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 14 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 4 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 4 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 4 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 5 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 5 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 6 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 7 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 7 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 8 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 8 hodinami
Tématické fráze:
plnene papryky,
recepty z mletého masa,
jablka recepty,
plněná jablka,
kuře plněné mletým masem,
jablka,
kuřecí roláda plněná mletým masem,
pirohy s mletým masem,
šátečky s mletým masem,
recept plněné papryky,
recepty z jablek,
recept na plnene papryky,
papryky,
zapečený lilek s mletým masem,
plnene jablka,
recept jablk,
plněné jablko,
plnene papryky recept,
lilek zapečený s mletým masem recept,
jablka plněná
Suroviny:
jablko,
šťáva citronová,
pepř mletý,
sůl,
cibule,
nať petrželová,
maso mleté,
vejce,
majoránka,
smetana,
sýr tvrdý
Komentáře (4)