Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 242 kJ / 4 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,54 g |
Tuky | 154,95 g |
Vláknina | 31,80 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 446 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 643,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablíčkovo - banánovo - povidlová buchétka z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Npy6
Moje poznámka
Jablíčkovo - banánovo - povidlová buchétka z DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Npy6
Nejnovější recepty
Brynzové halušky III
Přidáno před 11 hodinami
Roláda z mladého špenátu
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí plátky se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Andělská čokoláda
Přidáno před 20 hodinami
Štrúdl s cuketovou náplní
Přidáno 7. 4. 2025 18:04
Řezy s pudinkem a švestkami
Přidáno 7. 4. 2025 17:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový dort potažený falešným marcipánem
Zemoska před 2 hodinami
Kuřecí stehenní řízky pečené na hořčici
Trol60 před 3 hodinami
Asijská kuřecí polévka s kukuřicí
Makyse před 10 hodinami
Dušený květák
Eva_H před 10 hodinami
Uzená kuřecí stehna s hruškou na cibuli
Lucie1001 před 10 hodinami
Pikantní čočka
Benetka před 11 hodinami
Víkendová valašská kyselice
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
El.Magios před 12 hodinami
Cikánský řízek
lidunka76 před 12 hodinami
Šneky Pizza
jakub@V před 14 hodinami
Tématické fráze:
buchetka,
buchetka,
banánová buchta do pekárny,
buchta do pekarny s bananem,
bananova buchta z pekárny,
jde skombinovey povidli s banan do buchty,
recepty na pekarnu harmony,
buchta banán jablko,
banánová buchta do dp,
jabblíčková povidla recepty,
dort povidla banán jablko,
povidlové buchty z dp,
buchetka recept,
buchetky,
pekárna eta harmony recept na bábovku
Suroviny:
mléko,
vejce,
olej,
povidla švestková,
kakao,
skořice mletá,
jablko,
banán,
cukr krystal,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva
Komentáře (3)