Suroviny
Porce: 8 ks
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,73 g |
Tuky | 21,67 g |
Vláknina | 5,45 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a v míse promícháme s ostatními uvedenými surovinami.
Krok 2: Nejlépe přes noc necháme v uzavřené nádobě v lednici uležet, pokud se nám nechce čekat, tak alespoň minimálně jednu hodinu.
Krok 3: Poté vytvarujeme 8 větších karbanátků, které na velké pánvi v rozehřátém oleji opékáme 7 minut z každé strany.
Krok 4: Po opečení přendáme na papírovou utěrku, nebo silnější ubrousek odsát přebytečný tuk a můžeme podávat s pečivem, ozdobené kolečky cibule, nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zveřejněno 12. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Moje poznámka
Šťavnaté "aztécké" karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/624n
Nejnovější recepty
Hovězí oháňka na mrkvi, pomeranči a Birellu v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 12 hodinami
Vajíčkový cottage salát
Přidáno před 15 hodinami
Palačinky v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Vejce v pikantní rajčatové směsi
Přidáno před 18 hodinami
Koblížky z listového těsta plněné karamelovou šlehačkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnková bábovka z Margotky
sarkahumlova před 32 minutami
Nadýchaný závin bez kynutí
sarkahumlova před 34 minutami
Návykové bramborové smaženky
nespokojenost před 47 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Birdmann před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Ivulinek před 9 hodinami
Poctivá květáková polévka
boxerka69 před 9 hodinami
Kuřecí maso s rýží
kacalovaleona před 13 hodinami
Vláčný velikonoční mazanec
Květoš před 15 hodinami
Krémová kedlubnová polévka se sýrem
brtna před 15 hodinami
Jarní zeleninová polévka s vejci
PetraN98 před 15 hodinami
Tématické fráze:
šťavnaté karbanátky,
jak ochutit karbanátky,
štavnate karbenatky,
jak udelat stavnaty karbanatky,
jak správně karbanátky,
št´avnatý karbanátky,
stavnaty karbanatek,
aby byly karbanátky šťavnaté,
jak udělat šťavnaté karbanátky,
recepty na karba,
štavnatý karbanátky,
karb,
kapustové karb,
jak na stavnate karbanatky,
kapustové karba,
výborná kapustové karb,
š´tavnaté karbanátky,
karbanatky aby byly stavnate,
jak správně udělat karbanátky,
šťavnaté kapustové karbanátky
Suroviny:
maso vepřové mleté,
koření aztécký poklad,
solamyl,
hořčice orientální,
kmín drcený,
cibule,
olej,
cibule
Komentáře (21)