Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangasové kuličky pro děti

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Daisy

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Moje dcerka nechce jíst ryby a protože já bych chtěla, aby je jedla, snažila jsem se jí ošálit. :-) A povedlo se, snědla k obědu úplně všechno aniž by věděla, že jí rybu! Krok 2: Oškrábala jsem pangase (jako když např. škrábete játra na knedlíčky do polévky). Krok 3: Přidala jsem trochu vajíčka, strouhanky, soli a koření na ryby. Krok 4: Udělala kuličky, které jsem obalila v hladké mouce, rozkvedlaném vajíčku a místo strouhanky v kokosu. Krok 5: Uválela jsem kuličky a tím zapracovala kokos i do kuliček. Krok 6: Kuličky se osmaží na oleji a podávala jsem se šťouchaným bramborem. Bohužel jsem nestihla vyfotit, tak fotku přidám příště. Bylo to výborné a ryba byla zamaskována. :-)

Zveřejněno 26. 2. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgWK

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgWK

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

tejaja:
To já právě vím, proto raději volím ty mořské, právě z důvodu, že moje ratolesti ryby taky moc nemusí. ;-). Ale je to výborný nápad :-K.

Iness: Umelo chovaných je veľa rýb v našich obchodoch, všetky kapre sú chované umelo, pstruhy a mnoho ďalších druhov. Samozrejme je rozdiel medzi morskými a riečnymi rybami. Ale to medzi všetkými.;-)

Výborný nápad, jen já bych použila mořskou rybu, když už bych si dala práci s maskováním :-D. Pangase za zdravou rybu nepokládám, je uměle vypěstovaná a neobsahuje to potřebné co u ryb očekáváme...;-).

Vyskúšala som a chutilo :-D Nepridala som akurát korenie na ryby, nemám rada takéto hotové korenia, tak som to dochutila mletým čiernym korením.
Nepotrebujem maskovať ryby, máme ich radi, a tieto guličky určite budem robiť inokedy, nie často, kvôli vyprážaniu, ale budem ;-)

Aha,tak to se omlouvám a díky za upozornění.Nějak se mi to podařilo vložit dvakrát,vím že když jsem to zadávala,tak na mne počítač "řval",že pod stejným názvem už tam recept je,tak jsem tomu dala jiný název :-8 A on to byl název už můj,to jsem si fakt nevšimla.Díky za nahlášení na smazání adminovi.Aspoň jste ho nepřehlédli :-D

No, stane se, ten druhý už je nahlášený na výmaz;-). Kdyby to mělo stejný název, tak bych si myslela, že autorka nechtíc klikla 2x;-). Nic se neděje. každopádně je to dobrá vychytávka a recept se mi líbí. Děti fakt ryby moc nechtějí;-) www.toprecepty.cz/recept/25733-rybi-kulicky-pro-deti/e ten kokos bych tam nedávala;-)

Daisy, také nechápu, proč tu máš recept 2x:-O jakoby s odlišným názvem- nějaký omyl:-? Napiš adminům a oni ti jeden smáznou;-)

:-O:-O proč je tu 2x stejný recept:-?:-D:-D
ale vypadá zajímavě, to jo;-):-):yes:

Tématické fráze:
kuličky pro děti, lososove kuličky pro deti, co k obědu recepty, ryb recepty pro děti, ryby pro deti recepty, ryba pro děti recept, kokos pro děti

Suroviny:
pangasius, vejce, strouhanka, koření na ryby, sůl, kokos, mouka hladká

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu