Postup přípravy
Krok 1: Upečeme.
Krok 2: Po upečení koláč potřeme česnekovým olejem-něco jako když se potírají langoše - dodá to koláčům a především suchým okrajům neuvěřitelně dobrou chut a vůni.
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Moje poznámka
Slané koláče - závěrečný vylepšovák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9O58
Nejnovější recepty
Ředkvičkové placičky
Přidáno před 11 hodinami
Linecký talíř
Přidáno před 15 hodinami
Povidlová bábovka s kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Quinoa salát s kadeřávkem
Přidáno před 17 hodinami
Sýrové kuličky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 23 hodinami
Čočková polévka se zeleninou a bylinkami
Přidáno 5. 4. 2025 21:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Extra rychlé lívance
Khulali před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Khulali před 6 hodinami
Vepřová panenka v listovém kabátku
Suumaa před 6 hodinami
Banánový chlebíček s čokoládou
Edibara před 7 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Satya před 7 hodinami
Kuře s nádivkou
Blanka79 před 9 hodinami
Velikonoční mazanec podle Josefa Maršálka
landovska před 9 hodinami
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Dycky před 9 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Nycka před 10 hodinami
Bezkonkurenční králík
veruskaberuszka před 10 hodinami
Tématické fráze:
slane vrtule,
čím potírat pizzu,
pizza recepty,
cim potirat langose,
pizza vrtule,
s čim potirat kynute těsto,
čím potírat kynuté buchty,
upeceme koláče,
slané pečivo vrtule,
pizza koláče vrtule,
piiza koláč z listového těsta vrtule,
čím se potírají langoše,
italká pizza- recept,
cim se potiraju langoše,
čím potírat buchty,
čím potírat listové těsto,
upečeme koláč,
čím potirat kynuty kolac,
čím se potírají kynuté buchty,
slané kynuté vrtule
Suroviny:
těsto listové,
kečup sladký,
salám gothaj,
sýr eidam,
brokolice,
sýr mozzarella,
koření pizza,
olej,
česnek,
sůl
Komentáře (17)