Kachna pečená na medu a tymiánu
Pečená kachna se řadí spíše mezi ta svátečnější jídla. Její příprava však není nikterak náročná, stačí ji dobře okořenit. K tomu stačí jen obyčejná sůl a tymián. Potření medem zajistí, že se kůže vypeče dozlatova a bude krásně křupat.
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachna pečená na medu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r022
Moje poznámka
Kachna pečená na medu a tymiánu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r022
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 19 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 21 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 21 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 22 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 52 minutami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 56 minutami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 57 minutami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 1 hodinou
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 2 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 3 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 3 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 4 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 4 hodinami
Tématické fráze:
pečená kachní stehna,
kachní prsíčka na medu,
pečena kachna,
pečená kachna s rýží,
pečena kachní prsíčka,
kachna po čínsku,
recept na pečené kachní stehna,
pečená kachna s medem,
pečená kachna po čínsku,
kachna recepty kachna na pivu,
kachní stehna pečená,
čínská kachna recept,
čínská kachna,
kachní stehna s rýží,
jak upéct kachnu,
pečená kachní stehna recept,
kachna s rýží,
kachna recept,
kachna s medem,
kachna na pivu
Suroviny:
kachna,
med,
tymián čerstvý,
sůl
Komentáře (11)